Bagaimana Kelas Design boleh berada di 5 buah negara luar selain Malaysia…

kelas-design-luar-negara
Salah website ke ni?   Ini merupakan perkataan pertama mncul dari mulut Chegu bila tgk data dari Tim Database Kelas Design. Sebab dalam database mengatakan Kelas Design telah dilayari oleh 5 buah negara luar Malaysia termasuk Egypt, Arab Saudi, Indonesia, United Kingdom dan Myanmar.   Data ini dikumpul...

Takde orang nak baca Email anda? Gunakan Formula ini…

Kelas Design
Tension betul lah! dah send email pun bukan ada orang nak bce pun...   Anda pernah mengalami masalah ini? Jgn risau.. ramai yang dah lalui. Sy sendiri dah lalui tau. Bertahun sy cari solusi, akhirnya saya temui solusi tersebut. Sy ingat lagi ketika sy menggunakan email marketing...

Bekerja di mana sahaja dengan Upwork.

Kelas Design
Bekerja di mana sahaja dengan Upwork.   Zaman serba canggih ni, ramai anak muda terutama Gen-Z dan Gen Alpha tidak suka ‘diikat’ semasa bekerja. Maksud saya disini mereka suka untuk bekerja secara bebas. Tanpa ada ikatan kuat seperti mesti kena duduk di meja ini, mesti pakai...

3 tips untuk anda tingkatkan kualiti dan Produktiviti penggunaan Photoshop

"Ssh la guna Photoshop ni .." "Hmm .. fedap la .. tak pandai guna .."   Ayat mcm ni Chegu biasa boleh dari mereka yang baru nak mula pakai Photoshop. Biasalah .. semua prkara kalau pertama kali buat atau diawal2 tu memang susah. Dulu kita bukan born2...