3 tips untuk anda tingkatkan kualiti dan Produktiviti penggunaan Photoshop

"Ssh la guna Photoshop ni .." "Hmm .. fedap la .. tak pandai guna .."   Ayat mcm ni Chegu biasa boleh dari mereka yang baru nak mula pakai Photoshop. Biasalah .. semua prkara kalau pertama kali buat atau diawal2 tu memang susah. Dulu kita bukan born2...

Nak lebih fokus? 5 tips ini boleh bantu anda…

Kadang2 kita mudah nak hilang fokus bila asyik menghadap komputer. Sudahlah tu, tgh design ada saja gangguan lain. Kucing ajak mainlah, Jiran sebelah ketuk kuali kuat sgtlah, apalah semua bagai.. so mudah terganggu fokus.. betul tak?   "ya benerin Chegu... macam mana sih nak atasinya?"   Wah.. speaking...

5 Buku WAJIB baca untuk belajar Photoshop…

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Bagaimana anda smua hari ni? Chegu harap semua sihat2 blake..   Baiklah... Kali ni Chegu nak kongsi Buku apa yg wajib anda semua baca kalau nak belajar Photoshop. Kalau larat la nak baca. Ini adalah cadangan Chegu yer.. tak paksa.. sebab buku2 ni...

4 Jenis poster yang dapat membantu anda untuk kekal fokus.

NAK DESIGN POSTER TAPI TAKDE IDEA? 4 JENIS POSTER NI DAPAT BANTU ANDA FOKUS NAK DESIGN POSTER APA. . Biasa bila dapat job nak buat poster untuk event ke, apa ke.. mesti pening kan.. nak design macam mana. Nak letak apa kat dalam poster dan lain2.. . “Ishh.....

3 Kesilapan yang perlu dielak bila design poster

Hari ni Chegu nak beri #tips untuk jadi poster designer yang lebih power! Nak tak? Kalau nak, teruskan bacaan.. Ok, kalau nak tau, 3 perkara ni perlu sesangat untuk kalian elak sewaktu design poster. Penting sangat ke? Ya sangat penting. Sebab Poster adalah medium untuk kita berkomunikasi...

Sosial Media

2,822FansLike

Dapatkan Ebook Mahir Photoshop Percuma. Hanya isi Email dan Nama jer..

Video