Bagaimana nak design Landing Page yang menjual?

landing page
  " NSAMCWADLP "    Pernah tak anda dengar perkataan ni? Mesti tak pernah kan? Nak sebutnya saja dah terbelit lidah. Maksudnya adalah Never Start A Marketing Campaign Without A Dedicated Landing Page.   Ya, untuk membuat internet marketing, selain daripada media sosial, ada 1 cara lain yang lebih...

Strategi yang ramai orang tinggal sebelum bina website.

Kelas Design
Ramai yang pandai buat website, tapi takde strategi. Apa guna kalau macam tu?   Strategi dalam menggunakan Website sangat berbeza dengan teknikal. Dgn strategi yang betul, barulah yang dikatakan “Duit masuk walaupun kita tidur” itu boleh berlaku.   Cuba bayangkan, anda dah ada website yang anda penat2 bina....

Khas untuk usahawan. Tingkatkan sales dengan landing page.

Landing Page Kelas Design
Khas untuk usahawan yang tiada website tapi terfikir2 bagaimana dgn adanya website, anda boleh tingkatkan sales. Opss… website terlalu besar, kita narrow down sikit lagi kepada Landing page yer.. Sebab dgn Landing page, anda boleh tingkatkan sales anda sebanyak 300%.   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baik,...

Nak Design website tapi tak tahu cara? Chegu terangkan disini…

website design
"Em.. nk design website lah.. Tapi website yg mcm mana aku nak design ek.. " Perkara ni selalu sgt terjadi kat designer.. lagi2 yg xberpengalaman bina website bisnes orang...   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kabare semua? Haa.. mesti ada yg x faham kan? Hehe.. Maksudnya apa khabar...

Khas untuk Web Designer, Adobe Muse CC

Baru nak ‘berjinak’ dalam dunia website design? Gunalah Adobe Muse.   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai yang bertanya kepada saya, bagaimana saya mulakan proses design website. Sepanjang lebih 5 tahun saya merekabentuk website orang dan organisasi, saya menjumpai Teknik yang paling mudah, paling cepat untuk design...

Sosial Media

2,822FansLike

Dapatkan Ebook Mahir Photoshop Percuma. Hanya isi Email dan Nama jer..

Video