Khas untuk usahawan. Tingkatkan sales dengan landing page.

Landing Page Kelas Design
Khas untuk usahawan yang tiada website tapi terfikir2 bagaimana dgn adanya website, anda boleh tingkatkan sales. Opss… website terlalu besar, kita narrow down sikit lagi kepada Landing page yer.. Sebab dgn Landing page, anda boleh tingkatkan sales anda sebanyak 300%.   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baik,...

Nak Design website tapi tak tahu cara? Chegu terangkan disini…

website design
"Em.. nk design website lah.. Tapi website yg mcm mana aku nak design ek.. " Perkara ni selalu sgt terjadi kat designer.. lagi2 yg xberpengalaman bina website bisnes orang...   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kabare semua? Haa.. mesti ada yg x faham kan? Hehe.. Maksudnya apa khabar...

Khas untuk Web Designer, Adobe Muse CC

Baru nak ‘berjinak’ dalam dunia website design? Gunalah Adobe Muse.   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai yang bertanya kepada saya, bagaimana saya mulakan proses design website. Sepanjang lebih 5 tahun saya merekabentuk website orang dan organisasi, saya menjumpai Teknik yang paling mudah, paling cepat untuk design...

3 Perkara yang perlu ambil berat ketika design website guna CMS.

Salam semua. Kabare? Hari ni Chegu nak share tips tentang perkara yang perlu diambil berat kalau nak design website guna CMS.   “ CMS ni apa Chegu? Macam SMS kerr? “   Oh nehi.. Tak.. CMS ni Stand for Content Management System. Dalamnya banyak platform. Ok so apa yang...

Anda silap besar kalau guna menu website sebegini pada tahun 2017, 2018 dan keatas.

Baru2 ni saya telah berkunjung ke sebuah website kerajaan. Bila masuk tu, saya rasanya macam masuk website tahun 90-an. Macam plain HTML punya website. Tapi takpelah.. asal anda semua tak buat macam tu. Ke ada yang dah buat? Hehe.. baik ngaku.   Okay, Kali ni saya...

Sosial Media

2,648FansLike

Dapatkan Ebook Mahir Photoshop Percuma. Hanya isi Email dan Nama jer..

Video